Brico Holz Service

Despre noi

Despre noi

Istoria

BRICO HOLZ SERVICE

In 1971 se naste la Torino primul “FAI DA TE”, derivat de la francezul “bricolaj”, in domeniul lemnului. Din acest moment la Torino este posibil, si  daca nu esti un profesionist, sa construiesti  singur obiecte de mic mobilier, rafturi, rame, polite din lemn.

In urma unei experiente de 30 de ani in domeniul tamplariei, actualul proprietar al Brico Holz Service prin Scalia SRL, s-a orientat spre constructia in serie de diverse semifabricate pentru clientii “FAI DA TE”.

In aceeasi perioada, SCALIA SRL a dezvoltat produse din lemn utile pentru casa, pentru cei pasionati de bricolaj (scaunele, sipci, capre, masute, ladite, etc).

In 1995 productia SCALIA SRL se muta in Polonia iar din anul 2000 in Romania.

In anul 2003 i-a nastere la Alba Iulia firma BRICO HOLZ SERVICE SRL.  Datorita creativitatii si experientei acumulate in 40 de ani,  dezvoltata multe produse noi, dintre care, in anul 2015, usa de brad masiv cu montare reversibila pe ambele parti si usa de brad culisanta, pentru marii retaileri.

Actualmente, BRICO HOLZ SERVICE SRL detine spatii proprii de productie pe o suprafata de 6000 mp, unde lucreaza  35 de angajati.

Valorile noastre

  • Produse de calitate – Începând de la materia primă atent selectată combinată cu profesionalismul tehnicienilor nostri, calitatea produselor nostre este garantată si acceptatat de marii retaileri italieni
  • Timpi de execuție reduși – Indiferent de canțitățile dorite, putem satisface orice comandă în cel mai scurt timp
  • Apropierea față de clienți – Încercăm să înțelegem pe deplin nevoile și provocările clienților noștri și ne străduim să îndeplinim și chiar să depășim așteptările acestora..
  • Creativitate – Pe lângă produsele standard aflate în oferta nostră concepem și realizăm orice produs în baza unor specificații anume
  • Echipa – Ne mândrim cu faptul că avem cea mai talentată echipă de profesioniști în domeniul bicolajului

Management

Scalia Salvatore

Fondator

Gabriele Follo

Director Economic

Claudiu Pușcaș

Director de productie