PRODUSELE NOASTRE

Set de scaune din lemn

Set de scaune din lemn de brad. Unul dintre avantaje este faptul ca se pot îmbina unul sub altul. Pot avea utilitate în orice locuință sau atelier, sau pot fi folosite ca elemente de decor.

Detalii

Raft din lemn cu 3 polițe

Fabricat din lemn de brad, e robust și rigid. Decorați cu plante, utilizați pentru a stoca obiecte personale sau pentru a afișa toate cărțile preferate.

Detalii
panou de lemn 480-640

Panouri din lemn de brad

Panourile sunt realizate din lamele din lemn de brad, lipite prin presare. Se utilizeaza in industria mobilei, amenajari interioare, in constructii, lucrari de tamplarie si dulgherie

Detalii

Suport mobil pentru flori

Suportul pentru ghivecele de flori înalță plantele și protejeaza podeaua de umezeala sau de zgârieturi. Este mult mai ușor să poți muta ghivecele mari cu flori și apoi să cureți podeaua.

Detalii

Scaun mic din lemn

Un scaun special, construit din lemn de brad, ce poate avea utilitate în orice locuință sau atelier. De asemenea poate fi folosit ca un element de decor, sau ca suport pentru diferite obiecte

Detalii

Scaun mare din lemn

Un scaun special, construit din lemn de brad, ce poate avea utilitate în orice locuință sau atelier. De asemenea poate fi folosit ca un element de decor, sau ca suport pentru diferite obiecte.

Detalii

Capră fixă din brad

Capra fixă din lemn de brad. Are utilizări multimple însă este destinată în special pentru „tapetari”. Se foloseste ca bază pentru un suport, un blat utilizat în montarea tapetului

Detalii

Capră de lemn profesionala

Caprele din lemn sunt elementele perfecte pentru a fi utilizate la o masă de lucru. Sunt practice si funcționale și pot fi utilizate în diverse moduri sau domenii de activitate.

Detalii

Capră din lemn economică

Acest șevalet pliabil este fabricat din lemn de brad și poate fi folosit atât pentru diferite activități practice, pentru hobby-uri, cât și pentru susținerea diverselor obiecte sau chiar și a meselor.

Detalii

Raft din lemn cu 5 polițe

Fabricat din lemn de brad, e robust și rigid, cu capacitate ridicată de depozitare. Este util în orice tip de încăpere pentru a păstra diferite obiecte , cărți sau chiar pentru decor

Detalii

Capra pentru taiat lemne

Capra speciala, destinata în special pentru tăierea lemnelor. Este confecționata din lemn de brad, cu rezistență ridicată în timp. Poate fi utilizată în scopuri profesionale sau în orice gospodărie.

Detalii

Rastel din lemn pentru sticle

Suport de vinuri, realizat din lemn de brad și poate depozita până la 48 sticle. Este o excelenta idee de cadouri pentru bărbați, ce poate fi oferit cu diverse ocazii.

Detalii

UNDE NE GĂSEȘTI